NDIA – 224 Workshop Draft Agenda - Thursday 10/15/2020 1pm-5pm EDT

Time/Duration	Agenda Topic
Eastern Day-light Time	
zone	
1:00PM-1:10PM	Introduction – Ezra Hall
10 min. duration	- Background, motivation, and review of workshop outline
	- Review of workshop goals and objectives
1:10PM-1:30PM	Review of Section 224 and intent of legislation – Donald Davidson
20 min. duration	- High-level review of Section 224 legislation and intent (10 min.)
	- Group discussion of legislation and intent (10 min.)
1:30PM – 1:40PM	Overview and discussion of importance of focused concepts – Coordination,
10 min. duration	Cooperation, and Incentivization within 6 tenants – Jeremy Muldavin
	- Group Discussion, polls, survey questions
	- Are there potential concerns within these 3 focused areas?
	- What are key items that are important to standards for the 6 tenets of
	224?
1:40PM – 1:50PM	Break
10 min. duration	
1:50PM – 2:20PM	Review of current OSD approach – Randy Woods
30 min. duration	- OSD approach to Section 224 (20 min.)
	- Wrap-up (10 min.)
	- Running question poll under Slido (Top 3 Q&A)
2:20PM – 2:45PM	Breakout Instructions & Assignments – Joy Angelle
25 min. duration	- Instructions and agenda of breakout groups
	- Assign workshop members to each breakout group
2:45PM – 4:00PM	Breakout Session Activity –
75 min. duration	Breakout group 1: Manufacturing location & company ownership
	- Breakout Leader: Jeremy Muldavin
	Breakout group 2: Workforce composition & access during manufacturing
	- Breakout Leader: Ken Heffner
	Breakout group 3: Reliability of supply chain & operational security - Breakout Leader: Donald Davidson
	Breakout Team Objectives:
	- Discuss and document team's response to discussion questions
	provided
	- Prioritize team's response and determine top 3 team responses for
	each question
	- Develop breakout team summary to present to the main workshop
	group during breakout report-outs

4:00PM – 4:55PM	Breakout final reports -
55 min. duration	 Breakout Team 1 (15 min.) - Manufacturing location & company ownership. Breakout Leader: Jeremy Muldavin Breakout Team 2 (15 min.) - Workforce composition & access during manufacturing. Breakout Leader: Heffner Breakout Team 3 (15 min.) - Reliability of Supply Chain & Operational Security. Breakout Leader: Donald Davidson Q&A (5 min.)
4:55PM – 5:00 PM 5 min. duration	Workshop wrap-up and next steps – Ezra Hall

Dial-in and Web-Access Instructions:

Ezra Hall is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

MAIN WORKSHOP CONFERENCE DETAILS:

Please dial-in to the main workshop conference line from 1:00PM -2:45PM EDT. Workshops will be held in the separate conference lines below. We will return to the main conference line from 4:00PM -5:00PM

Join Zoom Meeting

https://GLOBALFOUNDRIESWebConferencing.zoom.us/j/89285241967?pwd=YXY3MFQ0eEdTQTZVdXMxbTlaKzVWUT09

Meeting ID: 892 8524 1967

Passcode: 105311 One tap mobile

+16468769923,,89285241967#,,,,,0#,,105311# US (New York) +13017158592,,89285241967#,,,,,0#,,105311# US (Germantown)

Dial by your location

+1 646 876 9923 US (New York)

+1 301 715 8592 US (Germantown)

+1 312 626 6799 US (Chicago)

+1 669 900 6833 US (San Jose)

+1 253 215 8782 US (Tacoma)

+1 346 248 7799 US (Houston)

Meeting ID: 892 8524 1967

Passcode: 105311

BREAKOUT SESSION 1 - MANUFACTURING LOCATION & COMPANY OWNERSHIP CONFERENCE DETAILS:

Breakout session conference lines will be open from 2:45PM - 4:00PM EDT, on Oct. 15, 2020. Join Zoom Meeting

https://GLOBALFOUNDRIESWebConferencing.zoom.us/j/82435823092?pwd=SmZwNDJEWnd2TEE5M Wx2MWZYUWEwUT09

Meeting ID: 824 3582 3092

Passcode: 473390

One tap mobile

- +16468769923,,82435823092#,,,,,0#,,473390# US (New York)
- +13017158592,,82435823092#,,,,,0#,,473390# US (Germantown)

Dial by your location

- +1 646 876 9923 US (New York)
- +1 301 715 8592 US (Germantown)
- +1 312 626 6799 US (Chicago)
- +1 669 900 6833 US (San Jose)
- +1 253 215 8782 US (Tacoma)
- +1 346 248 7799 US (Houston)

Meeting ID: 824 3582 3092

Passcode: 473390

BREAKOUT SESSION 2 - WORKFORCE COMPOSITION & ACCESS DURING MANUFACTURING CONFERENCE DETAILS:

Breakout session conference lines will be open from 2:45PM - 4:00PM EDT, on Oct. 15, 2020.

Join Zoom Meeting

https://GLOBALFOUNDRIESWebConferencing.zoom.us/j/85064897522?pwd=bjAzdUY2ak1tbTRXQUxOT1ZxQiYrUT09

Meeting ID: 850 6489 7522

Passcode: 169945

One tap mobile

- +13126266799,,85064897522#,,,,,0#,,169945# US (Chicago)
- +16468769923,,85064897522#,,,,,0#,,169945# US (New York)

Dial by your location

- +1 312 626 6799 US (Chicago)
- +1 646 876 9923 US (New York)
- +1 301 715 8592 US (Germantown)
- +1 346 248 7799 US (Houston)
- +1 669 900 6833 US (San Jose)
- +1 253 215 8782 US (Tacoma)

Meeting ID: 850 6489 7522

Passcode: 169945

BREAKOUT SESSION 3 - RELIABILITY OF SUPPLY CHAIN & OPERATIONAL SECURITY CONFERENCE DETAILS:

Breakout session conference lines will be open from 2:45PM - 4:00PM EDT, on Oct. 15, 2020.

Join Zoom Meeting

https://GLOBALFOUNDRIESWebConferencing.zoom.us/j/81793791562?pwd=WFptS2wvYWNLYklzckZ3VJJ2QTNQUT09

Meeting ID: 817 9379 1562

Passcode: 510734

One tap mobile

+16468769923,,81793791562#,,,,,0#,,510734# US (New York)

+13017158592,,81793791562#,,,,,0#,,510734# US (Germantown)

Dial by your location

- +1 646 876 9923 US (New York)
- +1 301 715 8592 US (Germantown)
- +1 312 626 6799 US (Chicago)
- +1 669 900 6833 US (San Jose)
- +1 253 215 8782 US (Tacoma)
- +1 346 248 7799 US (Houston)

Meeting ID: 817 9379 1562

Passcode: 510734